söndag 10 juli 2016

Viasat och Telenor gör ett kanalutbyte, nu återkommer kanalerna

Viasat och Telenor har äntligen kommit överens om de kanaler som saknats i respektive utbud.
Efter flera klagomål på operatörernas hemsidor angående de TV-kanaler som saknas kommer nu en efterlängtad lösning.


Viasat skriver såhär:
"Tack vare ett utökat samarbete med Telenor fortsätter vi stärka vårt kanalutbud och ger dig som parabolkund tillgång till fler TV-kanaler från Discovery Networks. Nytillskotten Kanal 9 och Kanal 11 kommer att ingå i kanalpaketen Viasat Guld och Viasat Silver*. Med Viaplay och Viasat TV To Go kan du även ta del av innehållet online, helt utan extra kostnad."
"Med nytillskotten Kanal 9 och Kanal 11 kan du som parabolkund fr.o.m. den 1 oktober se fram emot ännu mer underhållning i världsklass hos Viasat."
Uppdatering: Viasat kommer även få Discovery Channel.


Canal Digital skriver såhär:
"Canal Digital och MTG har träffat en överenskommelse som innebär att flera av MTGs reklamfinansierade tv-kanaler blir tillgängliga för Canal Digitals abonnenter. Nu blir det möjligt för Canal Digital att erbjuda en komplett serie av kanaler från SVT1 till TV12."
"Konkret innebär överenskommelsen att Canal Digitals kunder får tillgång till TV3 HD, TV6 HD, TV8 och TV10. Kanalerna TV6 HD och TV10 blir helt nya tillskott till Canal Digitals utbud. Exempel på innehåll i TV10 är sporträttigheterna Speedway GP och Formel 1-kvalen. Med TV6 HD tillkommer de mycket populära serierna 2 ½ Men, Simpsons, Family Guy, Brooklyn Nine-Nine med flera."
"Utöver de linjära kanalerna innefattar avtalet viktiga och nya tilläggsrättigheter som ger kunden möjlighet att se kanalerna i mobil och surfplatta. Utvalda program kommer även att kunna ses i efterhand i Veckoarkivet. Det nya utbudet kommer att finns tillgängligt för Canal Digitals privatkunder från och med den 1 oktober."

&

1 kommentar:

  1. Hej, jag har sett på MTG sveriges hemsida att dom tillsammans med Viacom kommer att lansera Nicktoons i norden för Viasats kunder. Här är en länk:

    http://press.mtgsverige.se/pressweb/5714a4df4308d/post/pressmeddelande-viasat-och-viacom-lanserar-kanalen-nicktoons-i-n

    SvaraRadera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.