lördag 5 juli 2014

Uppdatering: TV4 hos Magine TV ?

Den nya "moln" TV-operatören Magine tappade TV4 för ett tag sedan och nu kommenterar TV4:s distributionschef David Österlund igen om turerna, utan någon lösning. 



Från TV4 Tittarservice:
"Stort tack för alla kommentarer och synpunkter kring eventuell distribution av TV4s kanaler via tjänsten Magine! 
Vi stänger just denna tråd då ett antal kommentarer börjar upprepa sig, men sammantaget så förstår vi utav de olika synpunkterna att många är missnöjda med att inte TV4s kanaler är med i tjänsten och att man dels inte är nöjd med möjligheten att se kanalerna via TV4s egen tjänst, (teknikproblem alternativt att tjänsten upplevs för dyr) och att man inte förstår affärsbeslutet till varför det inte finns något distributionsavtal mellan Magine och TV4. 
Vad gäller synpunkterna på TV4s egen tjänst så kommer vi självklart att jobba vidare kontinuerligt för att säkerställa att tjänsten fungerar så bra som det är möjligt. När det gäller synpunkterna kring att det inte finns något distributionsavtal mellan Magine och TV4 så kommer vi inte i detalj att kunna gå in publikt och kommentera varje affärsbeslut som tas, utan får konstatera att parterna tyvärr inte har kommit fram till en affärsmodell som fungerar för båda parter utan att vi därför tillsvidare inte finns med i den tjänsten. 

Med vänlig hälsning, David"

Läs även tidigare kommentar från Magine här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.