fredag 27 juni 2014

Boxer lägger till fiber och TV-app

Om du har tillgång till öppen fiber via Telia kan du snart teckna bredband och telefoni via Boxer. 
Detta för att komplettera Boxers TV-tjänst via marknätet. En TV-app är också under uppbyggnad. Så här skriver Boxer på hemsidan:
"Telias Öppen Fiber fortsätter att växa och tar in nya tjänsteleverantörer för att kunna erbjuda marknaden den bästa öppna lösningen. Öppen fiber ger alla tjänsteleverantörer - på lika villkor - tillgång till en automatiserad tjänst med hög kvalitet och med potential att nå stora delar av landet. 
– Telias pågående fiberutrullning till Sveriges villor och lägenheter gör Telia Operator Business till en naturlig samarbetspartner för att erbjuda nya och befintliga boxerkunder en komplett lösning med TV, bredband och telefoni. Vi tror att kombinationen av en enkel, pålitlig TV-tjänst och ett snabbt bredband är något som kommer att tilltala många, säger Gunilla Berg, tf VD Boxer TV-Access AB. 
Arbetet för att lansera tjänsten pågår nu för fullt, och ambitionen är att konsumenter ska kunna teckna bredbands- och telefonitjänster från Boxer i Telias öppna fibernät innan årets slut."


Boxer kommer även att släppa en TV-app. Den går att ladda ned redan nu till iPhone / iPad.


Boxer skriver på hemsidan:
"Boxer lanserar nu sin TV Everywhere-tjänst Boxer Play till utvalda testkunder. Tjänsten ger Boxers kunder möjlighet att ta del av sitt TV-utbud var som helst genom en app, inledningsvis till Apples iOS-enheter."
Testfasen beräknas pågå till slutet av sommaren. Under den perioden kommer antalet testare att öka successivt. I slutfasen kommer ett par tusen testkunder ha tillgång till ett stort antal live-TV-kanaler samt VOD-innehåll via en iOS-app. 
-  Vi är mycket glada att vi nu på allvar kan låta våra kunder få ta del av en tidig version av vår TV Everywhere-lösning – Boxer Play. Nu hoppas vi på att testkunderna kan hjälpa oss och göra appen ännu bättre inför den stora lanseringen senare i år, säger Gunilla Berg, tf. VD Boxer Sverige 
Appen kommer successivt att lanseras till flera typer av enheter, bland annat Android. Under utvecklingen har stort fokus lagts på att skapa en app med hög användarvänlighet och även den fortsatta utvecklingen kommer att präglas av detta. Under sommaren kommer nya tjänster och nya typer av innehåll adderas löpande, bland annat med kvalitativa TV-serier och barninnehåll."

Läs mer om Boxer Play här: https://www.boxer.se/kundservice/abonnemang/boxerplay-faq/
Länk till iOS app: https://itunes.apple.com/se/app/boxer-play/id864880249?mt=8


&

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.