fredag 16 januari 2015

C More ändrar i TV-utbudet för barn och sport

Den 1 Februari kommer "C More Kids" att försvinna från utbudet men finnas kvar i "C More Play". Kanalen tidsdelar med "C More Extreme" som från och med den 1 Februari kommer sända i 24-timmar.

C More Extreme kommer sända i 24-timmar.

Från Sappa.se:
Varför utgår C More Kids?
C More gör en storsatsning på högkvalitativt barninnehåll i deras playtjänst C More Play. De kommer att utöka barnutbudet på C More Play med barnserier och filmer som de flesta känner till. Deras satsning är stor och barninnehåll kommer vara en av deras huvudkategorier på C More Play.
Vilket barninnehåll playtjänsten kommer utökas med är inte bestämt ännu, men det som finns på C More Kids idag kommer med säkerhet att finnas kvar.
Var kan man fortsätta se barninnehåll på tv?
C More kommer (precis som idag) att fortsätta visa många populära familjefilmer på de övriga filmkanalerna. Du kommer t.ex. varje lördag- och söndagsmorgnar kl. 08:00 kunna se en svensk barnfilm på SF-kanalen. Det är även barntid varje vardag runt 18:00 på SF-kanalen.
Ingen prisförändring
I samband med att C More Kids försvinner och C More Extreme blir en 24-timmars kanal förändras inga avgifter för ditt C More-paket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.