torsdag 25 december 2014

Viaplay-boxen plockas bort i tysthet

Viasats satsning på IPTV via Viaplay-boxen har i tysthet plockats bort från hemsidan.
Sidan finns kvar men beställningsformuläret är bortplockat.

I en kommentar förklarar Viaplay såhär:
"Vi har plockat bort boxen ur köpflödet för att utvärdera den, lösa problem och sen får vi i framtiden se exakt vad som kommer att hända. I och med att vi kände att under tiden vi upplever problem så vill vi inte att flera kunder köper boxen då vi inte kan leverera en 100%-ig tjänst som det ser ut idag."
Viaplay-boxen plockas bort i tysthet.

Uppdatering: Från Viaplay:

"Vi har tagit beslutet att Viaplay-boxen kommer att utgå som tjänst den 16 april. Det betyder att du inte kommer att kunna använda Viaplay i din box efter det. Din bindningstid och ditt Viaplay-paket avslutas automatiskt det datum boxen utgår."


Viaplay har kvar sina abonnemang för TV, Sport och Film på nätet och med tillbehör som Chromecast och Apple TV. Men att IP-TV kanalerna nu försvinner ser många som en tillbakagång.Läs mer om Viaplay boxen: http://viaplay.se/viaplayboxen

1 kommentar:

  1. Besviken är väl det minsta man kan vara när man upphör med en så förträffligt upplevd tjänst. Detta med Tv-kanaler i HD och övrigt utbud som ger allt man behöver via bredbandet!
    Eventuella problem har lösts via en bra kundservice! Var i färd med att säga upp mina övriga abonnemang hos serverado och boxer! Och nu inträffar detta efter bara några år. Kundkänsla eller bara dåliga vibbar! Får väl hoppas på ngt ännu bättre från viaplay!

    SvaraRadera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.