måndag 1 december 2014

Paramount Channel - Premiär i Sverige

Den 16 december är det premiär för filmkanalen "Paramount Channel" i Sverige där filminnehållet kommer från "Paramount Pictures" omfattade filmbibliotek. TV-kanalen kommer sända två filmer varje kväll med start kl 22.

Paramount Channel - Ny filmkanal i Sverige.

Beroende på TV-operatör kommer barnkanalen Nickelodeon visas resterande tid. I dagsläget är det inte bestämt om kanalen kommer att utöka sändningstiden. Men 14 filmer kommer alltid att finnas hos TV-operatörernas playtjänster. Kanalen kommer inte finnas i HD kvalitet, men vara reklamfri.


Paramount Channel - Ny kanal på Magine TV!
Idag lanseras en helt ny kanal i Sverige och hos oss på Magine TV! Paramount Channel visar två kvalitets-filmer varje kväll med start klockan 22. Först ut är Revolutionary Road. Du kan se filmerna 7 dagar bakåt i tiden. Vi bjuder på kanalen under resten av året och efter det ingår den i Magine Max. Mycket nöje!
Publicerat av Magine TV den 16 december 2014Kanalen kommer att ligga på följande kanalplatser:

64 hos Telia - "Kanalen kommer ingå i kanalpaket "Stor" och valbar i "Mixa 8".

12 hos Boxer - "Paramount Channel kommer att ingå i kanalpaketet Boxer Max och finnas som valbar kanal i Boxer Flex8 och Boxer Flex16. Du som för närvande har VH1 som kanal i ditt Flex-paket kommer per automatik att få Paramount Channel istället vid lanseringen. Paramount Channel kommer att tidsdela med Disney Channel."

100 hos Bredbandsbolaget - "Kanalen ingår i T-3 Stor och valbar i T-2 Flex".
Samt hos online TV-tjänsten Magine. - "Kanalen ingår i Magine Max men kommer att frivisas i Magine Free året ut (2014). Du kan se filmerna 7 dagar bakåt i tiden."


1 kommentar:

Google Secure - IP-adress loggas alltid.