söndag 24 augusti 2014

Svensk version av Eurosport 2 i September

Från och med den 1 september kommer det en ny svensk version av Eurosport 2.
Alla som idag har Eurosport 2 kommer den 1 september se kanalen i en helt ny svensk version. I den nya versionen kommer nya experter och kommentatorer ta plats men all världens sport kommer finnas kvar. Vissa operatörer har kvar den nordiska versionen på SD-varianten av kanalen.


Fakta:
"Eurosport 2 är en renodlad sportkanal.
Eurosport 2 levererar 2 000 timmar direktsänd sport varje år. Gemensamt med systerkanalen Eurosport ligger fokus på sport men Eurosport 2 är också unik genom en helt egen uppsättning rättigheter. Bland höjdpunkterna hittar du fotboll i världsklass från tyska Bundesliga, med fem direktsända matcher varje omgång. 
Eurosport 2 bevakar också sporterna som är en livsstil, vinter som sommar, med bland annat snowboard- och freestyle-världscuperna, BMX och surfing. Lagsport har en speciell plats på Eurosport 2. Stora europeiska serier som Champions League i handboll och Eurocup i basket får sällskap av nya upptäckter som amerikansk fotboll från NCAA och Australian Football League. Cykel, motorsport, snooker, cricket och tennis är också viktiga bitar på kanalen och under Grand Slam-turneringarna samsänder Eurosport 2 med Eurosport för en oslagbar tennisbevakning."

Tele2 TV's Sportpaket ingår Eurosport 1 & 2 i HD för 69kr /mån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.