torsdag 5 juni 2014

Com Hem lägger till fler kanaler i TiVoToGo

Comhem lägger till 27 nya kanaler till TiVo ToGo, bland annat hela Viasats utbud (förutom HD-kanalerna) som nu kan ses på surfplatta, mobil och dator.

Comhems - Tivo ToGo får fler kanaler.

Från Comhem's hemsida:
"När vi nu adderar 38 nya kanaler i TiVoToGo™ kan du som TiVo®-kund se över 100 kanaler på din mobiltelefon, surfplatta och dator. De nya kanalerna gör TiVoToGo till den tv-app med i särklass störst kanalutbud på den svenska marknaden. 
Med kanaler som Disney Channel, Eurosport och hela Viasats utbud kan du njuta av hela ditt kanalpaket i mobilen eller surfplattan oavsett om du befinner dig i sommarstugan, på stranden eller på hotellrummet var som helst i Sverige. 
TiVoToGo ingår i samtliga TiVo-abonnemang förutom TiVo Bas och finns att ladda ner för både Android och iOS. Till ett TiVo-abonnemang kan du ansluta upp till fem mobiler, surfplattor och datorer och titta på två av dem samtidigt. Utöver möjligheten att titta på över 100 kanaler live, kan du i TiVoToGo starta om mängder av program i upp till sju dagar, titta på play-program och programmera dina TiVo-inspelningar på distans."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.