fredag 14 mars 2014

Magine TV tappar TV4-gruppens kanaler

Nät TV-bolaget Magine tappar TV4-gruppens kanaler. Men det kommer fortfarande finnas 35 TV-kanaler i utbudet, samt att fler kanaler kommer att dyka upp.Via ett uttalande från Facebook beklagar Magine beslutet:
"Vi ska göra vårt allra bästa för att tillgodose majoritetens kanalönskemål likaväl som mindre och mer intressebaserade kanaler. Vi älskar TV och vill att det ska vara så billigt och smidigt som det bara kan vara. Visst är det tråkigt att vi nu beslutade att inte fortsätta vårt avtal med TV4 men det beror som sagt på att vi i så fall inte hade kunnat leva upp till vår vision om vad vi vill och tycker att TVtittande ska vara.
Vi tar åt oss av all kritik och är tacksamma för all feedback! Fortsätt fråga och dela med er av era önskemål:) Mvh/Kim, Magine"


Uppdatering: Men allt är ännu inte sagt:
"Vi har verkligen inte gett upp TV4 och vi hoppas kunna erbjuda kanalerna längre fram men just nu var vi tvungna att gå skilda väger ett tag. /Jonas, Magine"

Medans Magine tappar, växlar TV4 Play upp med sin Apple TV-app och kommer snart släppa sina kanaler i tjänsten.
"- När det gäller apple tv så har inte allt utbud kommit till den ännu men det fylls på eftersom."   
- TV4 Play

Mer fakta från Magine:

Varför försvinner TV4-kanalerna?
Magine och TV4 kom inte överens om villkor och kostnader. Magine TVs långsiktiga plan är att förändra TV-marknaden mot högre frihet och till en förmånligare kostnad för kunden. När något inte faller inom ramen för denna ambition, väljer vi att hålla oss till vår vision.
Vilka kanaler ingår i TV4-gruppen?
TV4, Sjuan, TV4 Fakta, TV4 Fakta XL, TV4 Komedi, TV4 Guld, TV4 Film.

Läs mer om tjänsten på: Magine.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.