måndag 31 mars 2014

Nya Magine TV 2.0 - Android app lanseras ikväll (31 Mars)

Magine TV 2.0 lanseras med efterlängtad Android app hämtas HÄR eller på Android Market, men även en uppdaterad iOS app. Samt att du nu inte behöver ett Twitter, Facebook eller Google-konto.
Läs mer nyheter nedan...

Magine TV 2.0

Nyhetsbrev från Magine:

Magine TV blir bättre och bättre!
Sedan vi lanserade i Sverige för ett år sedan har vi jobbat oavbrutet med utvecklingen av Magine TV. Idag presenterar vi resultatet av det arbetet! 
Nya Magine TV är en TV-tjänst som kan klara av miljoner användare med bibehållen kvalitet, stabilitet och snabbhet. Tack vare uppgraderingarna kommer vi att kunna släppa fler nya funktioner och stöd för fler plattformar. 
Här är några höjdpunkter bland det som är nytt:- En ny webbspelare finns nu på magine.com. Vi har gjort förbättringar i funktionaliteten och tittarupplevelsen är mycket bättre än förut. En hel del smarta funktioner är också på gång inom kort - håll ögonen öppna! 
- Vår nya iOS-app finns i AppStore från och med nu. Den har skrivits om från grunden för att vara snabbare, mer stabil och för att kunna hantera många fler kanaler. Inom kort kommer fler uppdateringar till iOS. Ladda ned den senaste versionen här! 
- En ny Samsung Smart-TV-app har utvecklats. Uppspelningen är kraftigt förbättrad och mycket snabbare. Appen till 2012 års modeller är redan ute och på väg ut för 2013 års modeller just nu. 
- Vi bygger om våra Smart-TV-appar för Philips och LG och de släpps så snart de är klara. De är värda all väntan! Tills vidare fungerar de gamla apparna, så länge du fortfarande har din TV "parad". 
- Sist men inte minst släpper vi äntligen vår efterlängtade Android-app. Du hittar den senare i kväll på Google Play. 
Under en övergångsperiod kan du komma att uppleva vissa barnsjukdomar i den nya tjänsten. Vi hoppas du har tålamod med detta - målet är att ge dig en kraftigt förbättrad tjänst.Vi startade Magine TV för att vi ville återuppfinna sättet du ser på TV. Den feedback vi fått under det år som gått har varit oehört värdefull. 
Nu vill vi att ni följer med när vi tar nästa steg på resan.

Läs mer på: http://magine.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.