lördag 1 februari 2014

Nu kan du spola tillbaka i SVT:s kanaler hos Magine TV

Med den nya TV-tjänsten Magine kan du från och med idag pausa i direktsändning och fortsätta titta 
där du var i SVT:s kanaler. Gratis & Ingen box! Bara du har en mobil, dator eller surfplatta.

Nu kan du pausa i direktsändning utan box.


Nyhetsbrev från Magine:

"I morgon drar Melodifestivalen igång och lagom till premiären vill vi passa på att berätta om en liten men naggande god nyhet för alla er som gillar att titta på SVT med Magine.
Tack vare ett nytt avtal så kan alla Magine-användare från och med idag använda omstart-funktionen när man tittar på SVT:s program, d.v.s. pausa-, starta om- eller spola tillbaka i program, även under direktsändningar.
En perfekt funktion för dig som inte vill missa en enda sekund av Melodifestivalen men som kanske behöver gå ett ”ärende” när det är som mest spännande :)"

Testa tjänsten här: Magine.com

OBS ! Denna funktion är gratis (till dig som har Magine Free

3 kommentarer:

 1. Trevligt, men att Tele2 skulle fixa TV3HD till OS var för mycket begärt. Största amatörerna på TV-leverantörsmarknaden. Det är utom fattning att man kan vara så dåliga på att fixa ett rimligt HD-utbud när alla andra leverantörer klarar av det. Tele2 förlorar härmed en kund som aldrig kommer tillbaka. Fler kommer att följa var så säkra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns flera tv-operatörer tyvärr som inte har TV3 i HD. Läs mer om detta här, och vilka av viasat's kanaler som finns att erbjuda hos olika operatörer: http://tele2tv.blogspot.se/2013/09/vilka-kanaler-kan-du-se-vinter-os-2014.html

   Radera
  2. Jag ser på Viasat 14 HD hos Tele2 (kanalplats 90), men man kan ju hoppas på mer.

   Radera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.