lördag 5 oktober 2013

Com Hem - Nya HD-kanaler till gamla kunder ? Nej!

Com Hems HD-paket är ett minne blott, kommer inte att säljas längre. Och inte heller fyllas på för äldre kunder, det står fast i ett uttalande från Com Hem. Däremot vill Com Hem att man tecknar digital-tv paketet MAX för att garantera sig hela 15 HD-kanaler för 439:- /mån. MAX innehåller ca 70 kanaler.


2 kommentarer:

 1. Känns inte som om ComHem har någon tanke på att vårda sina befintliga kundrelationer nu när dom gått all-in på TIVo - om man försökt följa med i teknikutvecklingen för att minimera behovet av en extern box och använder sin tv fullt ut med ComHem:s TV Module HD CI+ för att få HDTV kanaler samt DVR funktionen med en USB-hårddisk för att spela in så ska man nu straffas in i TIVo.

  Hur straffar man oss - jo, genom att ComHem slutar att uppdatera dom kanalpaket som vi för dyra pengar prenumererar på idag där man ända fram tills när TIVo släpptes till allmänheten på olika forum låtit oss tro genom lite hintar att när man förhandlat klart om dom nya HD kanalerna så kommer dom att gå in i HD paketet för att ersätta kanaler som försvunnit.

  Nu ska vi tydligen bli tvungna att punga upp 59:- per ny HD kanal som À la carte beställning då HD paket numera inte finns längre....och inte kommer att uppgraderas.

  Sen är ju frågan vad som händer med övriga paket som ex. Viasat Sport HD paketet - kommer vi utan TIVo få tillgång till ex. Viasat Hockey HD den dagen det äntligen är färdigförhandlat? Eller blir det TIVo exklusivt?

  ComHem riskerar ju att alienera en stor del av sin befintliga kundstock för digital-tv genom att försöka tvinga in folk i en lösning som många inte ens har efterfrågat och man nu ställs inför valet att antingen skaffa TIVo eller byta leverantör!

  SvaraRadera
 2. Förstår inte hur comhem tänker, ska man behöva binda upp sig på Tivo bara för att få digital-tv nu? Vart tog deras HD CA modul vägen, det fungerarade ju jättebra. Alla kanske inte vill ha en stor låda under TV. Känns som man försöker tvinga på deras kunder en tjänst som var ny i USA i slutet på 90-talet...

  SvaraRadera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.