torsdag 3 oktober 2013

Fler TV-operatörer frivisar Viasat Sport i helgen 4-7 Okt


Viasat, Bredbandsbolaget, Tele2, Sappa, Comhem, ConnectTV och Canal Digital kabel frivisar
Viasats Sportpaket denna helg, alltså mellan den 4 till 7 Oktober.

Man frivisar nästan samtliga Viasat Sports HD kanaler utan Viasat Golf (även Viasat 14 HD där den är möjlig)
men där Com Hem i dagsläget endast har 2 kanaler i HD.

Sappas Viasat Sport HD
Com Hems Viasat Sport HD.
 Sappa eller BBB kund läs mer här.

Från Viasat.se:
"Tittarna kommer få njuta av en bred sporthelg tillsammans med Viasat. På lördag morgon är det dags för kvalet till Formel 1 i Korea på Viasat Motor och tävlingen visas sedan på söndag morgon i samma kanal. Viasat Fotboll och Viasat Sport visar massor med Premier League under hela helgen. Viasat Hockey bjuder på Hockeyallsvenskan och NHL, där den senare har premiär i veckan.
- Vi vill visa upp våra fantastiska sportproduktioner för ännu fler tittare och under den här helgen hoppas vi att det ska finnas något för alla sportälskare att njuta av, säger Jonas Karlén, VD Viasat Sverige.

Man får tillgång till Viasats sportkanaler om man är digital-TV kund hos Viasat, Bredbandsbolaget, Tele2, Sappa, Comhem, ConnectTV eller Canal Digital kabel. Denna gång gäller dock erbjudandet ej för Telias kunder, de hann inte med att förbereda frivisningen. Kanalerna som öppnas upp mellan 4-6 oktober är Viasat Fotboll, Viasat Hockey, Viasat Motor, Viasat Sport och TV10. Och har man en HD-box kommer man också att kunna se Viasat Fotboll HD, Viasat Hockey HD, Viasat Motor HD, Viasat Sport HD och Viasat 14 HD. Vilka kanaler man får tillgång till beror på vilken operatör man har, då alla kanaler inte finns tillgängliga hos alla operatörer. Notera att Viasat Golf inte ingår i frihelg"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.