onsdag 25 september 2013

Com Hem's TiVo lanseras i Oktober

Enligt ett pressmeddelande från Com Hem kommer dom lansera TiVo skarpt den 7 oktober. Tv-kanaler, filmbutik, play-tjänster och appar i en och samma box. Samt att göra det möjligt att se inspelat innehåll på tv, dator mobil eller surfplatta. Filmtjänsten Netflix kommer att finnas som app i boxen från och med december och en ny brittisk play-tjänst nämnd Cirkus. TiVo's samtliga kanalpaket kommer att utökas, med det största paketet TiVo Max får man runt 80 kanaler. Säljstart hos Com Hem och återförsäljare den 30 september.


TiVo boxen kommer med 1 TB hårddisk (ca 500 timmar av innehåll) och tre tuners för att kunna trippelinspela, detta ingår i alla abonnemang. "Ta med dig TV"-tjänsten "TiVoToGo" ingår för det tre största paketen men får köpas till hos TiVo Bas.

Kanalpaketen som tidigare nämnts förblir dessa fyra: TiVo Bas, TiVo Mellan, TiVo Plus och TiVo Max.
5 nya HD-kanaler har uttalats läs mer om kanalpaketen här.

TiVo kommer att kosta mellan 149:- /mån för Bas och 439:- /mån för Max. En aktiveringsavgift tillkommer på mellan 0- 899:- beroende på bindningstiden 12 eller 24 månader. Krypteringsavgiften på 59:- skall redan vara inräknad i priset. Bredband och telefoni säljs separat.

Enligt Com Hem har sedan tidigare 45 000 kunder anmält intresse för TiVo.


Komplett innehåll och kostnad kommer uppdateras här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Google Secure - IP-adress loggas alltid.