torsdag 22 augusti 2013

Update: Viaplay gratis hos Com Hem ? Nej tack ?

UppdateringNu har Com Hem's kunder tillgång till Viaplay, läs mer här:
Viaplay med ComHem ? Ja, äntligen !


Viaplay - nu även till Com Hem.

Såhär såg kommentarerna ut innan lösningen var i hamn: 

Viasat svarar på facebook:
"Jag tänkte bara förtydliga att vi gärna vill erbjuda Viaplay för er som tittar via Com Hem, dock har Com Hem hittills valt att tacka nej."

"Men däremot för vi fortsatt samtal med Com Hem med förhoppningen att detta ska lösa sig."
Com Hem kommenterar på facebook: 
"Kommentaren på den där bloggen kommer från ett enskilt inlägg på Viasats Facebook-sida och stämmer inte alls. Vi har inte tackat nej till Viaplay utan vill gärna kunna erbjuda detta till våra kunder. Däremot har vi och Viasat ännu inte kommit överens hur lösningen bör se ut. Vi fortsätter som sagt diskussionen med Viasat runt detta och återkommer så fort vi vet något mer. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en enkel tjänst där kunden kan kontakta oss för alla frågor runt en tjänst som de köper från oss. /Maria Johansson"

Och fortsätter:

"Vi och Viasat har inte kunnat komma fram till en lösning över hur vi ska kunna erbjuda Viaplay på ett bra sätt för våra kunder. Vi har sedan tidigare en mycket välfungerande lösning med C More för C More Play (ingår kostnadsfritt), vi har föreslagit en liknande lösning för Visast men de har valt att tacka nej till den lösningen. Viktigt att komma ihåg i sammanhanget är att prissättningen av Viasats abonnemang styrs av Viasat och att det är de som nu har initierat en prishöjning av abonnemangen. /Michael Hansson"
Uppdatering (4 dec) Kommentar från Viasat:
"Vi har inte kommit till någon lösning för att erbjuda Viapaly till de som har våra kanaler hos Com Hem. Huruvida det är aktuellt framöver kan jag inte svara på men så ser det ut i dagsläget i alla fall. 
Vi har erbjudit Com Hem möjligheten men vi har inte kommit överens om ett avtal. Exakt hur detaljerna ser ut har jag ingen inblick i men i dagsläget inkluderas inte Com Hem i detta i alla fall."Uppdatering (25 aug) Och fortsätter:
"Vi hade önskat att även Com Hem valt att inkludera Viaplay för kunder med Viasat Sport eller Film, dessvärre har Com Hem till skillnad från flera andra stora operatörer inte accepterat den tekniska lösning vi kunnat erbjuda."

"För oss är det självklart att vi gärna sett att alla som köper Viasat Sport eller Film får ta del av Viaplay." Kunder till "Bredbandsbolaget" och "Canal Digital Kabel" har inte möjlighet till Viaplay i dagsläget.


Viaplay ingår (just nu) till följande TV-leverantörer:
 • Viasat
 • Com Hem
 • Telia
 • Tele2
 • Serverado
 • Sappa
 • Hoist
 • Kalejdo
 • ConnectTV

3 kommentarer:

 1. Håller med om att detta är bedrövligt. Verkar vara lååånga förhandlingar...

  SvaraRadera
 2. Nu har Com Hem's kunder tillgång till Viaplay, läs mer här:

  http://tele2tv.blogspot.se/2015/02/viaplay-med-comhem-ja-antligen.html

  SvaraRadera
 3. När ska kunder till Canal Digital Kabel som har Viasat i TV kommer att få Viaplay inkluderad, precis som på alla andra öperatörer?
  Det är fruktansvärt tråkigt att man redan betalar 500 kr för Viasats kanaler och inte kan få Viaplay... Hur svårt kan det vara??

  SvaraRadera

Google Secure - IP-adress loggas alltid.